De mensen bij Raaminspiratie.nl, hebben jarenlange ervaring op het gebied van raambekleding. We leveren kwalitatief hoogwaardige producten tegen een concurrerende prijs. Dit is mogelijk door het samenbrengen van mensen en bedrijven met liefde voor het vak, jarenlange ervaring en die het belang van de klant, met de daarbij behorende service, voorop hebben staan.
Op onze site kunt u zien dat we een uitgebreid assortiment aan raambekleding aanbieden, zodat we voor iedere situatie een passende oplossing hebben. Hoog, breed, kort, lang, groot, klein, we hebben het allemaal. Een uitgebreide keuze aan kleuren en stoffen, zorgen ervoor dat u altijd vindt wat u zoekt.
Ons assortiment bestaat uit diverse productgroepen:
• Rolgordijnen
• Jaloezieën
• Verticale lamellen
• Horren
Binnen deze productgroepen is er voldoende keus om voor uw situatie het juiste product te vinden. Voor (bijna) alle producten uit ons assortiment geldt dat ze leverbaar zijn met verschillende soorten handbediening en elektrische bediening d.m.v. schakelaar of afstandbediening.
Voor het opmeten kunt u terecht bij onze duidelijke instructie en komt u er toch niet uit of is de situatie complex, dan is er altijd nog de mogelijkheid om ons een foto van de situatie te mailen of gebruik te maken van onze meet service. Zo bent u er altijd zeker van dat het bestelde product goed tot zijn recht komt.
Kijkt u gerust eens rond op onze site en laat u verrassen. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht via het contactformulier. Wij zullen altijd snel een antwoord geven waar u ook daadwerkelijk wat mee kunt.
Met vriendelijke groet,

Het team van Raaminspiratie.nl


Fabrikanten

Geen fabrikant

Leveranciers

Geen leverancier